Vasile Marineanu, Practica supervizata in psihologia clinica validata stiintific (Colectia Psihologul expert)

PRP: 71,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 63,90 lei
Diferență: 7,10 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor - Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cartea autorului Vasile Marineanu „Vasile Marineanu, Practica supervizata in psihologia clinica validata stiintific (Colectia Psihologul expert)" de la editura ASCR

Lucrarea ne invata cum sa formam psihologi profesionisti, dupa modele existente la nivel international, capabili sa functioneze eficient oriunde in aceasta lume globalizata. 

Profesor universitar dr. Daniel David

 

Volumul de fata este o aparitie editoriala mai mult decat binevenita si care umple inca un gol in literatura din Romania, concentrandu-se pe practicile asociate cu supervizarea clinica. 

Profesor universitar dr. Dragos Iliescu 

 

Cuprins

 

 

Studentii, profesorii si practicienii in domeniul psihologiei clinice validate stiintific vor gasi in aceasta carte practici recomandate pentru supervizarea in psihoterapia CBT; strategii relationale in supervizarea clinica multiculturala; rapoarte autoevaluative utilizate in practica supervizata CBT; fise de lucru utilizate in practica clinica supervizata pentru diferite tipuri de probleme psihologice, pentru probleme de alimentatie, pentru probleme de anxietate; resurse informative pentru clienti/pacienti utilizate pe timpul practicii clinice supervizate; CD-ROM cu 94 de materiale de lucru multiplicabile. Valoarea acestei lucrari este recomandata de expertiza valoroasa a specialistului care este autorul. Vasile Marineanu este seful Centrului de investigatii sociocomportamentale din Ministerul Apararii Nationale si cadru didactic asociat in Departamentul de psihologie al Universitatii din Bucuresti. Este absolvent al Academiei Fortelor Aeriene (1989), al Facultatii de Psihologie din Universitatea Bucuresti (1996) si al Centrului European pentru Studii Strategice de Securitate „George C. Marshall”, Germania (2001). Activitatea sa stiintifica si de cercetare include publicatii si proiecte in domeniile psihologiei militare, operatiilor psihologice si informationale, psihologiei clinice si psihoterapiilor cognitive si comportamentale. Ca psiholog practician este implicat in activitati de evaluare si interventie psihologica specializata, fiind psiholog principal cu drept de libera practica in psihologia muncii, psihologia transporturilor, psihologia clinica si psihoterapeut autonom de orientare cognitiv-comportamentala. Are o experienta de peste 15 ani in domeniul psihologiei operationale, dobandita in perioada in care a lucrat la Corpul NATO de Reactie Rapida din Valencia, Spania (2005-2008) si in teatrele de operatii militare din Bosnia-Hertegovina (1997), Kosovo (2000, 2002, 2004) si Afganistan (2010). Din anul 2014, este reprezentant national pe probleme de sanatate mentala in cadrul NATO Centre of Excellence for Military Medicine, iar din anul 2015 a devenit membru in Comitetul Director al International Applied Military Psychology Symposium (IAMPS) si membru al Grupului de Cercetare (Research Task Group) in domeniul violentei sexuale din cadrul Panelului Medicina si Factor Uman al Agentiei NATO pentru Stiinta si Tehnologie.

 

 

Anul aparitiei: 2017
Numar pagini: 422
Format: 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0483 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.