Slabeste mancand regeste. Experienta mea Keto-Low-Carb. Totul despre dieta care te poate ajuta sa slabesti pana la 4-5 Kg in prima saptamana de Andrei Laslau

PRP: 39,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,20 lei
Diferență: 7,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 200

DESCRIERE

Nu ne spune povesti. A fost supraponderal, stie cum arata viata unui om cu astfel de probleme, dar, din fericire, dr. Andrei Laslau a gasit si solutia pentru a scapa de kilogramele in plus, iar acum este dispus sa o dezvaluie tuturor celor care se confrunta cu astfel de probleme.

Acest stil de viata iti permite sa consumi orice aliment, la orice ora, daca iti este foame, cu o singura mentiune. Sa respecti o regula foarte simpla, 65% grasimi, 30% proteine si 5% glucide.

Slabeste si tu, mancand regeste!

„Slabeste mancand regeste„ este un stil de viata care iti permite sa mananci aproape orice aliment tinand cont doar de cateva reguli simple.

Nu esti convins ca exista asa ceva? Am vrut ca inainte sa o recomand altor persoane sa fiu eu primul care o testeaza.


CE ITI TREBUIE IN PRIMUL RAND CA SA POTI TINE O DIETA Sl CE INSEAMNA VOINTA PENTRU TINE?

Facem o mica pauza aici inainte de a trece la exemplele de plan nutritional la gram si calorie pentru a discuta despre un aspect mai important decat dieta in sine si anume, despre vointa pe care trebuie sa o dezvolti odata cu trecerea zilelor in care tii dieta cu succes.
 
Vointa inseamna sa te opresti la cele doua tablete de ciocolata si sa nu mananci toata ciocolata. Vointa inseamna sa mananci acele doua felii de paine pe care ti le-ai permis, nu o paine intreaga.
 
Vointa inseamna sa mananci un singur mar, nu cinci mere. Vointa inseamna sa nu mergi pe principiul, atat de usor de utilizat: „DACA TOT AM GRESIT“.
 
Vointa inseamna ca ai gresit, dar te opresti la timp, adica mananci o felie de pizza, nu o pizza intreaga. Vointa inseamna sa ai pe masa cinci tipuri de ciocolata si sa nu te repezi in ele, ci sa mananci cateva cubulete.
 
Vointa inseamna ca prietenul/ prietena/ iubitul/ iubita/ sotul/ sotia mananca prajituri in fata ta si tu continui sa mananci ce ai voie.
 
Vointa inseamna sa constientizezi ca de REZULTATELE obtinute cu greu nu merita sa iti bati joc. Vointa inseamna sa te opresti sa-ti cauti scuze si sa incepi odata ce vrei sa realizezi, (nu conteaza ca vorbim despre dieta, sport, gasirea iubirii, perfectionarea profesionala, etc).
 
Vointa inseamna ca INLOCUIESTI UN OBICEI PROST cu un OBICEI BUN. De exemplu, in loc de croissante, covrigi, sucuri, fructe dulci, mancare de la fastfood, sa mananci migdale, seminte, alune de padure etc, pe care sa le iei cu tine, intr-o caserola.
 
Iti cumperi o branzica „Fagaras“ si o ai cu tine pentru gustare sau in loc de un pranz cu cartofi multi sau paste multe. Dintre alimentele existente mananci doar ce ai voie. Mananci pranzul in oras, dar comanzi ceva de tipul „came cu legume“. Si lasi in farfurie o garnitura dc cartofi sau de orez.
 
Vointa inseamna foarte putin, daca o desfaci in pasi mici. C and fiecare zi e o zi de trisat, rezultatul este ca trisezi fata de tine.
 
Pana la urma, nu poti sa modifici genele tale, nu poti sa modifici predispozitia ta de a te ingrasa, nu poti sa modifici faptul ca parintii tai ti-au dat multa mancare cand erai mic si te-au ingrasat, dar de la un moment incolo, poti sa modifici orice tine de stilul tau de viata.
 
Cel mai important, poti alege exact ce vrei sa mananci! Multi imi vor spune aici ca exista persoane care mananca orice si sunt slabi. Atunci cand esti supraponderal, cartile sunt facute deja in defavoarea ta. Nu ai nici un as in maneca in fata metabolismului, de aceea iti trebuie cu mult mai multa atentie si vointa in toate alegerile tale alimentare.
 
Multa lume mananca pe fond emotional. Daca mananci fara sa-ti fie foame, ai o senzatie de urgenta legata de mancare in sensul ca daca nu mananci in momentul ala simti ca o vei lua razna.
 
Daca ai pofte pentru alimente foarte dulci, foarte sarate, foarte crocante, daca atunci cand iti faci pofta mananci excesiv, daca se refera mai ales la anumite alimente: pizza, inghetata ciocolata, atunci ar trebui sa te gandesti ca este vorba de mancat pe fond emotional.
 
Daca mai pui aici si sentimentele de vinovatie avute dupa consumul acestor alimente, esti 100% un mancator emotional. Exista si oameni care au invatat sa se controleze si sa manance doar cand le este foame. Este o treaba sanatoasa si corecta.
 
Senzatia de foame reala este graduala, se instaleaza si intensifica treptat. Poti bea niste apa, ceai sau o cafea, si astfel este posibil sa amani momentul alimentarii, daca vorbim despre foamea autentica.
 
Totodata, cand esti satul, te poti opri. Nu ar trebuie sa existe sentimente de vinovatie, pentm ca este o stare fiziologica, nu una emotionala...
 
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE    
 
Despre mine, dr. Andrei Laslau doctor in slabit©
Avertisment   
 
O SCURTA PREZENTARE A DIETEI KETOGENICE
Precautii   
 
CE ESTE SI CUM FUNCTIONEAZA CETOZA?
Hormonii care influenteaza aparitia cetozei
Cum se produc corpii cetonici sau ketonele?
Ce se intampla cu organismul atunci cand „rabdam de foame“?   
 
ELEMENTE CHEIE PENTRU INTELEGEREA FUNCTIONARII DIETEI KETO   
Uita de cantar!   
Cum calculam compozitia corporala?   
Nivelul zilnic de calorii si rata metabolica bazala
Cercul Foamei (TM)   
Jocul caloriilor   

CE ALIMENTE TREBUIE SA AVEM LA INDEMANA PENTRU A INCEPE O ASTFEL DE DIETA?
Pledoarie impotriva mezelurilor   
Alimente complet interzise   
Zilele de incarcare   
Pledoaria numarul doi, impotriva glucidelor in cantitate mare.
in special la sedentari   
Gustarile permise   

CUM TE PACALESC RECLAMELE? SECRETUL MURDAR AL INDUSTRIEI ALIMENTARE   
Ce iti trebuie in primul rand ca sa poti tine o dieta si ce inseamna vointa pentru tine?   
Sfaturi simple care te vor ajuta sa topesti kilogramele 
  
CUM FACEM CU GRASIMILE?   
Sunt ele problematice, asa cum ni se spune adesea?
Este o dieta in care se consuma grasimi, nesanatoasa?
 
CE LICHIDE SA CONSUMAM IN TIMPUL DIETEI?   
FRUCTELE NU SUNT BUNE PENTRU SLABIT!  
DETOXIFICAREA, DEMISTIFICATA  
PRINCIPII DE ANTRENAMENT CARE SA COMPLETEZE CU SUCCES DIETA KETOGENICA    
SI ACUM, SA TRECEM LA TREABA!   
Cum setam corect dieta si cum sa o urmarim    
 
CUM SA NU TE INGRASI TINAND POST, BA CHIAR SA SLABESTI?   
CHELTUTTI-VA BANII PE ALIMENTELE POTRIVITE, NU PE SUPLIMENTE MIRACULOASE DE SLABIT!    
CATE 10 IDEI  
10 idei pentru micul dejun  
10 idei pentru pranz    
10 idei pentru cina   
Si acum, desertul!    
 
CUM MONITORIZAM PROGRESUL PERSONAL?    
ALTE BENEFICII DOCUMENTATE ALE DIETEI KETO   
Dieta ketogenica si scaderea riscului de cancer  
Beneficiile dietei ketogenice in epilepsie   
Dieta ketogenica in bolile neurologice  
Dieta ketogenica lupta impotriva obezitatii   
 
CONCLUZII PE SCURT            
IN LOC DE FINAL  
REFERINTE


Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2017

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0445 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.