Plante si mirodenii. Un ghid al cunoscatorului
PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 26,25 lei
Diferență: 8,75 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Kathryn Hawkins
Editura: CURTEA VECHE
Anul publicării: 2008
DESCRIERE
Plante si mirodenii. Un ghid al cunoscatorului de la Editura Curtea Veche. Plante si mirodenii– Un ghid al cunoscatorului cuprinde:
- Un ghid bine documentat ce contine metode de preparare si de folosire a nenumaratelor varietati de plante si mirodenii mai cunoscute sau mai putin cunoscute.
- Sectiuni ilustrate, prezentand principalele proprietati si utilizari ale acestora, precum si retete pentru obtinerea unor arome unice.
- Un istoric al plantelor si mirodeniilor, alaturi de sfaturi practice privind cultivarea si recoltarea lor.
Acest ghid de utilizare a plantelor si mirodeniilor va va ajuta sa adaugati savoare si calitate preparatelor culinare din bucataria dvs. Alaturi de un istoric amanuntit, cartea cuprinde sfaturi legate de cultivarea, recoltarea si pastrarea acestor ingrediente, precum si descrierea modului in care sunt folosite in bucatariile dinîntreaga lume.
Daca varietatea este aceea care da culoare vietii, atunci nu exista o diversitate mai savuroasa a metodelor de a gati decat numeroasele posibilitati oferite de niste simple plante. De la busuioc la cimbru sau de la coriandru la salvie, utilizarea plantelor in bucatarie combina gusturi neasteptate si arome senzationale ce va vor surprindeîntr-un mod placut papilele gustative.
Plante si mirodenii– Un ghid al cunoscatorului trece in revista, de asemenea, cele mai exotice mirodenii din lume. Sunt prezentate, astfel, peste 50 de mirodenii utilizate la gatit, printre care clasicele turmeric, sofran, busuioc si coriandru, sau cele folosite pentru aluaturi, precum nucsoara, cuisoarele sau scortisoara.
Fiecare sectiune explica proprietatile fundamentale ale plantelor si mirodeniilor, ca si intrebuintarile lor culinare. Sunt incluse retete care le pun in valoare calitatile si informatii privitoare la combinatii de mirodenii, diverse soiuri de ardei iute ori de mustar.
KATHRYN HAWKINS este o apreciata autoare din domeniul alimentatiei si al gastronomiei si fost editor al sectiunii culinare a revistei Woman’s Own.
A scris pana acum mai multe carti, printre care The Book of Light Chinese Dishes si Claypot Cookery.
Titlu original: The Connoisseur’s Guide to Herbs& Spices - Discover the World’s Most Exquisite Herbs& Spices
Anul aparitiei: 2008
Numar pagini: 160 / Format: 15, 5×22, 7 cm
Traducator: Eugen Damian, Raul Cojocaru
- Un ghid bine documentat ce contine metode de preparare si de folosire a nenumaratelor varietati de plante si mirodenii mai cunoscute sau mai putin cunoscute.
- Sectiuni ilustrate, prezentand principalele proprietati si utilizari ale acestora, precum si retete pentru obtinerea unor arome unice.
- Un istoric al plantelor si mirodeniilor, alaturi de sfaturi practice privind cultivarea si recoltarea lor.
Acest ghid de utilizare a plantelor si mirodeniilor va va ajuta sa adaugati savoare si calitate preparatelor culinare din bucataria dvs. Alaturi de un istoric amanuntit, cartea cuprinde sfaturi legate de cultivarea, recoltarea si pastrarea acestor ingrediente, precum si descrierea modului in care sunt folosite in bucatariile dinîntreaga lume.
Daca varietatea este aceea care da culoare vietii, atunci nu exista o diversitate mai savuroasa a metodelor de a gati decat numeroasele posibilitati oferite de niste simple plante. De la busuioc la cimbru sau de la coriandru la salvie, utilizarea plantelor in bucatarie combina gusturi neasteptate si arome senzationale ce va vor surprindeîntr-un mod placut papilele gustative.
Plante si mirodenii– Un ghid al cunoscatorului trece in revista, de asemenea, cele mai exotice mirodenii din lume. Sunt prezentate, astfel, peste 50 de mirodenii utilizate la gatit, printre care clasicele turmeric, sofran, busuioc si coriandru, sau cele folosite pentru aluaturi, precum nucsoara, cuisoarele sau scortisoara.
Fiecare sectiune explica proprietatile fundamentale ale plantelor si mirodeniilor, ca si intrebuintarile lor culinare. Sunt incluse retete care le pun in valoare calitatile si informatii privitoare la combinatii de mirodenii, diverse soiuri de ardei iute ori de mustar.
KATHRYN HAWKINS este o apreciata autoare din domeniul alimentatiei si al gastronomiei si fost editor al sectiunii culinare a revistei Woman’s Own.
A scris pana acum mai multe carti, printre care The Book of Light Chinese Dishes si Claypot Cookery.
Titlu original: The Connoisseur’s Guide to Herbs& Spices - Discover the World’s Most Exquisite Herbs& Spices
Anul aparitiei: 2008
Numar pagini: 160 / Format: 15, 5×22, 7 cm
Traducator: Eugen Damian, Raul Cojocaru
OPINIA CITITORILOR