Industriile educatiei si noile media

PRP: 18,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,91 lei
Diferență: 2,59 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 272

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Cuprins: Realitatea industriala sub semnul intrebarii - Industrializarea si particularitatile procesului de invatare - Industrii culturale si servicii educative - Ispita autodidactica in educatie - Statutul profesorului formator-mediator/ elevului-utilizator - Produse-servicii educative in afara scolii - Locurile de formare - Mizele socioeconomice ale crizei scolii Descriere: Traducere de Adrian Staii. Multimedia, Internet, invatamint personalizat, invatamint la distanta, control al calitatii, performanta si eficacitate, autoserviciu ; iata citeva tendinte educative ce ridica astazi o intrebare esentiala: este oare educatia pe cale de a deveni o activitate industriala ca oricare alta? Voci dintre cele mai diverse sustin ca industrializarea ar putea fi o solutie de iesire din impas: o solutie industriala la o criza industriala. Dar industrializare a ce si dupa ce model? Ce produce educatia, cum, cu ce mijloace, cine beneficiaza si cine plateste? Daca se poate vorbi de industrializare, dupa ce model se realizeaza ea? Dupa cel al industriei clasice, dupa cel al serviciilor, dupa cele ale industriilor culturii si comunicarii, sau dupa un model specific, inca necunoscut pentru ca ar fi intru totul inedit? Iata citeva din problemele pe care si le pun autorii acestei carti (pentru ca, intr-adevar, este vorba mai degraba despre probleme decit despre raspunsuri definitive). Fara a fi intotdeauna de acord, ei se apleaca asupra aceleiasi realitati (sistemul de educatie si de formare din tarile dezvoltate, mai ales din Franta si Canada) si incearca sa o inteleaga supunind-o unor analize critice incrucisate.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0528 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.