Inainte spre trecut - Transurfingul realitatii. Scoala rusa gradul III

PRP: 25,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,25 lei
Diferență: 3,75 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

   Din toate timpurile, oamenii au banuit ca exista niste forte care le dirijeaza soarta. Teama plina de veneratie in fata necunoscutului a constituit intotdeauna un stimul pentru crearea de fantezii si mituri de tot felul, incepand cu stravechile legende si terminand cu modele in care omul este doar o mica piesa a unei structuri uriase.
   Cu totii ne punem intrebarea in ce masura suntem capabili sa dispunem de propria soarta si cum trebuie sa procedam. Tocmai de aceea magia si posibilitatile psihice necunoscute ale omului au trezit si trezesc in continuare un viu interes.
   Fara indoiala, cartea de fata va va satisface curiozitatea intrucat ea raspunde la aceasta intrebare dintr-un punct de vedere cu totul neasteptat. Transurfingul deschide o usa miraculoasa spre o lume in care va veti lovi de lucruri foarte ciudate si neobisnuite. Veti afla ca realitatea poate fi controlata. Si aici scopul nu se atinge ci, in cea mai mare parte, se realizeaza singur.
   Suna incredibil, dar numai in cadrul conceptiei obisnuite despre lume si viata. Noi toti ne aflam sub carapacea unor false limitari si stereotipuri. A venit timpul sa nu mai halucinam.
   Cu tot caracterul sau fantastic, ideea de a controla realitatea si-a gasit deja o confirmare practica. Cu mult timp inainte de aparitia acestei carti, transurfingul s-a bucurat de succes la un cerc larg de utilizatori ai Internetului.
   Lumea inconjuratoare a unui transurfer se schimba intr-un mod inexplicabil, chiar sub ochii sai. Cand realitatea de zi cu zi apare intr-un alt mod, necunoscut pana acum, totul arata stupefiant. Nu este vorba de nici o mistica - totul este real. Iar pionierii transurfingului au putut deja sa se convinga de acest lucru prin proprie experienta.


Cuprins:

Cuvant inainte... 5

Capitolul I
   Energia... 9
   Pentru a te ocupa de Transurfing sunt necesare doua lucruri: o sanatate buna si un nivel energetic suficient de inalt. Aici sunt date unele recomandari simple dar eficiente pentru a va creste tonusul vital si a pentru a va ridica nivelul energetic la cota necesara. Pentru aceasta nu este deloc nevoie sa va chinuiti cu antrenamente, diete si alte metode de violentare a propriului organism.
   Nivelul energetic... 10
   Stresul si relaxarea... 13
   Vampirii energetici... 17
   invelisul de protectie... 20
   Cresterea nivelului energetic... 23
   Energia intentiei... 30
   Pasul intentiei... 32
   Pendulii bolilor... 36

Capitolul II
   Freiling... 43
   Freilingul este o tehnologie foarte placuta a relatiilor interumane. Vreti sa invatati cum sa influentati oamenii pentru a avea succes?
   Este modalitatea cea mai putin eficienta si mai indoielnica. Nu trebuie sa exerciti presiuni asupra lumii inconjuratoare in dorinta de a va realiza scopurile. Va veti convinge ca lumea va vine ea insasi in intampinare cu bratele larg deschise. Oamenii vor simti o simpatie inexplicabila fata de dumneavoastra.
   Intentia relatiilor... 44
   Cursul relatiilor... 56
   Reglarea pe freil... 67
   Energia relatiilor... 74
   Indulgenta... 78
   Cautarea unui loc de munca... 80

Capitolul III
   Coordonarea... 91
   Pentru a-ti atinge scopurile nu este absolut obligatoriu sa fii puternic si sigur de tine. Exista si o alternativa, mult mai eficienta. Coordonarea este o modalitate simpla de a gandi si a actiona in asa fel, incat succesul sa fie totdeauna de partea ta. Este acelasi lucru cu a invata sa mergi pe bicicleta. Dupa ce veti reusi acest lucru, viata dumneavoastra se va transforma intr-o satisfactie continua.
   Labirintul nesigurantei... 92
   Coordonarea importantei... 92
   Lupta cu bolovanul de lut... 107
   intreruperea luptei... 115
   Eliberarea... 123
   Coordonarea intentiei... 130
   Merele cad in cer... 139

Capitolul IV
   inainte spre trecut... 153
   Fantasticul si magia ne farmeca uneori prin miracolul lor mistic. Dar aceasta nu inseamna nimic in comparatie cu sentimentul magnific de uimire si extaz pe care il aveti cand visele, care vi se pareau irealizabile, incep sa se infaptuiasca. Pentru aceasta va trebui sa treaca o vreme. Dumneavoastra doriti insa ca ce cititi in aceasta carte sa se confirme imediat. Se va confirma. Dumneavoastra insiva veti face o minune pe care o veti vedea cu propriii ochi. Cand ceea ce era neverosimil se va preface in realitate, veti fi uluit. Nu va mai fi o fantasmagorie, ci o realitate care este cu mult mai uimitoare decat orice mistica.
   Tranzactia... 154
   Nuantele decorurilor... 161
   Alunecarea... 168

Capitolul V
   Scrisori din trecut... 175
   Fragmente din cartea Transurfingul realitatii, inainte ca aceasta sa fie tiparita, au fost publicate sub forma de e-mailuri, prin Internet. Acest capitolul s-a nascut ca urmare a scrisorilor primite de la primele persoane care s-au aventurat in spatiul variantelor. Ma folosesc de aceasta ocazie si imi exprim gratitudinea fata de dumneavoastra, dragi Cititori, pentru aceste calde scrisori, pentru bucuria nespusa pe care mi-ati facut-o spunandu-va parerea, pentru entuziasmul cu care ati primit ideile transurfingului. Va multumesc!
   Zonele negre... 176
   Binefacerea... 184
   Cunoasterea ezoterica... 188
   Cum sa ne recucerim omul iubit... 193
   Intentia... 200
   Potentialele importantei... 205
   Inversarea realitatii    214

Capitolul VI
   incheiere... 221
   Pe baza modelului variantelor sunt explicate unele feno-mene paranormale si unele fenomene ale timpului si spatiului.
   Realitatea stranie... 222
   Intentia magilor de demult... 233

Epilog... 236

Fragment:

... anumite grupe de muschi. Aceste tensiuni au devenit atat de obisnuite, incat nici nu le mai observam. De exemplu, acum, cand cititi aceste randuri, va sunt incordati anumiti muschi ai fetei. Dar este suficient sa deveniti atent, ca imediat acestia se detensioneaza. Peste cateva minute ati si uitat de fata si ea redevine o masca ce reflecta starea emotionala pe care o aveti.
   
Exista un fals stereotip potrivit caruia te poti salva de stres prin metoda relaxarii. De fapt insa, relaxandu-va, incercati sa luptati cu urmarile stresului, fara sa indepartati cauza. Cauza tensiunii fizice o constituie tensiunea psihica. Starea de apasare, neliniste, enervare, frica provoaca incordarea spasmodica a muschilor. Desigur, relaxarea constienta a muschilor va avea un efect de usurare, dar de scurta durata. Cu toate acestea, tensiunea psihica va da iarasi totul peste cap. Pentru a inlatura tensiunea psihica este necesar si totodata suficient sa nu mai dati importanta. Va aflati intr-o stare tensionata numai din cauza importantei excesive pe care o acordati faptului care va sacaie.

   Stresul este efectul importantei pe care o dam. Stresul poate fi alungat intr-o clipa - eliminand importanta. Mentinerea importantei este nefolositoare, ba chiar daunatoare. Nu veti putea niciodata sa schimbati situatia in bine si sa actionati eficient sub imperiul importantei. Cand sunteti intr-o stare tensionata, este suficient sa va "treziti" si sa constientizati ca pendulul v-a agatat cu ajutorul importantei, in ce anume consta aceasta importanta este usor de determinat in fiecare caz in parte. Aduceti-va aminte si spuneti-va: debarasandu-ma de importanta, ma eliberez de pendul si pot sa actionez eficient. Trebuie sa constientizam ca dand o importanta exagerata, actionam   intotdeauna impotriva noastra.

   In oricare situatie complicata este suficient sa ne amintim de importanta si sa o diminuam in mod constient. Unica dificultate consta in a ne aminti la timp. Cand sunteti in stare de stres, "dormiti" si ati uitat de transurfing. Ca sa ne eliberam de stres este necesar sa ne trezim si sa nu mai dam importanta.

   Daca aveti obisnuinta sa dati atentie starii de confort sufletesc, nu va va fi greu sa va amintiti la timp. De fiecare data cand aveti o stare de disconfort, puneti-va intrebarea - de ce? Unde am dat prea mare importanta? Oricat de "important" vi s-ar parea, renuntati in mod constient la importanta. Actionati numai in cadrul intentiei curatate. Numai asa veti putea sa actionati eficient.

   Pentru a deveni imuni la stres, este necesar ca vechea obisnuinta de a ne tensiona din orice, sa o inlocuim cu o noua deprindere - aceea de a ne stradui, pe cat posibil, sa fim relaxati. Starea de relaxare nu inseamna apatie si nici slabiciune fizica. Aceasta stare de existenta in armonie cu lumea inconjuratoare inseamna echilibru. Echilibrul presupune absenta importantei interioare si exterioare: nu sunt nici rau si nici bun; lumea nu e nici rea si nici buna; nu sunt nici vrednic de mila, dar nici plin de sine, lumea nu este nici jalnica, dar nici formidabila si asa mai departe.

   Absenta importantei sau cel putin o importanta minima constituie conditia principala a realizarii unei stari de relaxare. in orice conditii, cand importanta este excesiva, relaxarea nu este posibila. De exemplu, este putin probabil sa te detensionezi, daca te afli la marginea acoperisului unei case inalte si ai rau de inaltime. Daca nu este posibil sa renuntati la importanta atunci cel putin nu va irositi fortele pentru a va detensiona. In felul acesta consumati energie nu numai pentru a controla situatia respectiva,...

  Ca sa pornim mecanismul intentiei interioare in relatiile cu oamenii, este nevoie sa distrugem inca un fals stereotip. S-ar putea sa auziti de multe ori urmatorul indemn, pare-se corect: "Nu incerca sa-i schimbi pe altii, incepe cu tine". Acest lucru va provoaca imediat un disconfort sufletesc: inseamna ca eu sunt imperfect, deci trebuie sa ma schimb si tare nu-mi vine! Si, intr-adevar, nu doresti. Nu trebuie sa incerci sa-i schimbi pe altii, dar nici nu trebuie sa te schimbi tu. Orice-ati incerca sa faceti, cu sine sau cu altii, va fi o treaba putin eficienta si daunatoare pentru intentia dumneavoastra interioara. Problema se rezolva altfel. Trebuie sa-i lasati pe ceilalti sa-si realizeze propria intentie interioara. Si atunci va incepe sa actioneze intentia exterioara, iar intentia interioara se va realiza de la sine.

   De exemplu, o femeie doreste ca barbatul pe care il place sa se casatoreasca cu ea, iar el, din motive de neinteles, se eschiveaza, invocand diferite pretexte. Lucrand cu intentia interioara, femeia isi directioneaza toate gandurile pentru a-l face sa se casatoreasca cu ea. in felul acesta nu reuseste nimic, ci doar creeaza un potential excedentar al dorintei sale si al importantei casatoriei. Drept urmare, fortele de egalizare il vor indeparta de ea. E posibil ca el pur si simplu sa nu o iubeasca? In mod sigur, nu. Caci femeia a transformat dragostea in relatii de dependenta: "Daca ma iubesti, te casatoresti cu mine".

   Ca sa lucreze intentia exterioara, femeia ar fi trebuit sa renunte la dorinta ca el sa se casatoreasca cu ea si sa-si puna intrebarea: ce vrea un barbat de la casatorie? Raspunsul la aceasta intrebare il va gasi ea singura, usor. Fara indoiala, el vrea sa-si realizeze tot ceea ce este important pentru persoana sa: sunt iubit, sunt apreciat, sunt stimat, sunt admirat etc. indreptandu-si energia sa spre realizarea acestor lucruri, importante pentru el, femeia nu numai ca isi va realiza scopul, dar va obtine aceleasi atribute care sunt importante si pentru ea. Dar daca el nu merita sa fie iubit si stimat? Atunci de ce sa mai stau langa el? Fiecare este liber sa aleaga.

   Dupa cum vedeti, nu este nevoie sa te schimbi. Lucrurile stau astfel pentru ca oberlihtul deschis se afla in cu totul alt loc. De regula, individul este in intregime coplesit de gandurile privitoare la ce anume doreste el de la altii, dar nu se straduieste sa vada si ce anume isi doresc acestia. Mutandu-va atentia pe dorintele si motivatiile altora, veti obtine usor lucrul de care aveti nevoie. Pentru aceasta trebuie doar sa va puneti intrebarea: spre ce se indreapta intentia interioara a partenerului? Aceasta inseamna sa te indepartezi de la geam si, in sfarsit, sa vezi oberlihtul care este deschis. Imediat ce lucrul acesta a fost facut, ramane sa-ti reorientezi intentia interioara spre realizarea intentiei interioare a partenerului. In felul acesta, intentia dumneavoastra interioara se va transforma in intentie exterioara.

   Adesea, intentia interioara este indreptata spre ceea ce ar atrage atentia asupra dumneavoastra si de a va arata in cea mai buna lumina. Sa presupunem ca sunteti ingrijorat de ceva anume, ceva ce nu va reuseste. Imaginati-va ca va duceti la o petrecere. Si iata ca invitatii isi atintesc privirea spre dumneavoastra si va urmaresc tot timpul. Ca doar pentru asta s-au adunat - sa discute cum sunteti imbracat, cum va miscati, despre ce vorbiti. Daca intr-un oarecare grup auziti rasete, inseamna ca rad chiar de dumneavoastra. Si cate priviri dispretuitoare ati remarcat! Va compatimesc.

  ... va confruntati cu un eveniment, de fapt faceti o alegere - cum sa va raportati la evenimentul respectiv. Daca apreciati ca evenimentul este pozitiv, intrati pe ramificatia pozitiva a liniei vietii. Dar inclinatia spre negativism il face pe om sa-si exprime nemultumirea si sa aleaga ramificatia nefavorabila.

   Incepand de dimineata, omul se enerveaza din motive neinsemnate si o tine tot asa, astfel ca ziua intreaga se transforma intr-un lung sir de neplaceri. Stiti foarte bine ca este suficient ca ceva sa va dezechilibreze, chiar daca este vorba de fleacuri, ca imediat va faceti un scenariu negativ care sa evolueze dramatic. Cum va irita ceva, cum vine o noua neplacere. Astfel se adevereste ca "un necaz nu vine niciodata singur". Dar sirul de neplaceri nu vine dupa un necaz, ci dupa cum va raportati dumneavoastra la el. Alegerea pe care o faceti la o bifurcatie devine legitate. V-a necajit un fleac oarecare si incepeti sa emiteti pe frecventa ramificatiei nefavorabile. Ba mai mult, o atitudine negativa creeaza un potential de tensiune, care va ia o parte din energia intentiei, va face sa actionati ineficient si, iata, va asteapta o noua neplacere mult mai mare. Puteti sa va imaginati unde va poate duce de-a lungul vietii un asemenea sir de ramificatii negative. Din aceasta cauza se inlocuiesc generatiile.

   Iar acum, imaginati-va un alt scenariu. Apare o situatie neplacuta. Va si grabiti sa reactionati negativ la modul primitiv, cum fac molustele. Spuneti-va: "Stop! Nu este decat un joc - jocul cu bolovanul de lut! Hei, bolovanasule, hai sa ne jucam!" Facand abstractie de tot, mobilizati-va pentru o dispozitie pozitiva si mimati ca acest eveniment va bucura. Nu intamplator a aparut acest proverb: "in orice rau este si-un bine". "Nu poti sa ai noroc daca n-ai si ghinion".

   Incercati sa gasiti si ceva bun intr-un eveniment care v-a suparat. Chiar daca nu gasiti nimic, bucurati-va totusi. Faceti-va obiceiul "idiot" de a va bucura si de un esec. Este mult mai amuzant decat sa va enervati si sa va necajiti din orice. Va veti convinge ca, in majoritatea cazurilor s-ar putea ca o neplacere sa fie spre bine.
Chiar daca nu va fi asa, fiti totusi convins ca prin atitudinea dumneavoastra pozitiva o veti apuca pe drumul cel bun si veti evita astfel alte neplaceri.
 
  In general, neplacerile sunt intotdeauna o incalcare a normalului. Ele sunt nedorite de toti, inclusiv de dumneavoastra, pentru ca reprezinta o puternica abatere de la echilibru si cer pierderi suplimentare de energie. Dumneavoastra insiva va consumati aceasta energie cand va creati singur piedici, ca apoi sa va straduiti sa le depasiti. Si invers, cand sunteti multumit, reusita vi se pare normala. Iar cand sunteti nemultumit inseamna ca v-ati abatut de la propriul scenariu. Imediat ce ratiunea vede ca scenariul acceptat de ea nu a fost respectat, ea interpreteaza aceasta schimbare intr-o lumina negativa si de aceea se comporta in mod corespunzator si tinde sa tina situatia sub control, asa cum intelege ea s-o faca.

   Asadar, explicati-i acum ratiunii dumneavoastra regulile noului joc. Spuneti-i ca ea va detine in continuarea controlul, numai ca acum functia acestui control este sa perceapa orice eveniment ca ceva pozitiv. Activati-l pe Supraveghetor chiar de la inceputul piesei; de exemplu, la inceputul zilei. De obicei, va imaginati cam cum ar trebui sa se desfasoare evenimentele. In momentul cand scenariul se schimba chiar sub ochii dumneavoastra, este necesar sa... suflet si veti primi raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastra.

   Stiti ce-i deosebeste pe cei care fac descoperiri, care creeaza capodopere ale culturii, artei si scriu asemenea carti, de altii care se minuneaza de aceste descoperiri, care sunt extaziati de aceste capodopere, citesc aceste carti? Ce-i deosebeste pe creatori de expertii care le evalueaza arta, pe invatatori de elevi?

   Primii au avut cutezanta sa-si "desprinda" ratiunea de creatiile altora si s-o orienteze catre propriul suflet. Expertii si invataceii nu au deloc talent! Ei au pur si simplu intentia indreptata in alta directie - ei evalueaza ce fac altii si invata de la altii.

   S-ar putea sa vi se para ca fac demagogie goala sau ca ma ocup de adevaruri unanim cunoscute. Sa-mi orientez ratiunea catre propriul suflet? Ceva aici nu e concret, nu este clar si te duce cu gandul la o spiritualitate contrafacuta.

   Dar, de fapt, eu vorbesc despre lucruri absolut concrete.

   Sa va spun ca sufletul dumneavoastra stie si asa totul - nu ar fi tocmai exact. Sufletul nu stie, dar spre deosebire de ratiune, are acces la campul informational, unde se pastreaza totul - date despre trecut si viitor, capodopere si descoperiri.

   Ratiunea percepe sentimentele sufletului ca fiind cunostinte intuitive sau iluminari, iar apoi le interpreteaza sub forma de notiuni si simboluri unanim acceptate.

   Ratiunea nu poate inventa ceva nou. Ea este capabila sa creeze doar o versiune noua a unei case din cuburi vechi. Tot ceea ce este principial nou se creeaza din unitatea sufletului cu ratiunea. Dar pentru obtinerea acestei unitati trebuie facuti niste pasi simpli si concreti.

   Sa acceptati faptul ca va sunt accesibile orice fel de cunostinte. Sa va puneti intrebari. Sa mergeti pe calea proprie. Sa va folositi de dreptul la individualitate. Sa va folositi de faptul ca aveti acces la cunoastere.

   Cunoasterea va va fi accesibila imediat ce veti reusi sa va reorientati intentia proprie dinspre altii catre sine. Spuneti-va simplu ca sunteti unic, irepetabil si ca stiti totul. Formulati-va intrebarea si asteptati raspunsul. El va va veni singur: imediat sau poate peste cateva zile, dar s-ar putea si peste cateva luni, in functie de complexitate. Dar va veni negresit!

   La fiecare individ, comunicarea dintre ratiune si suflet se petrece in felul sau propriu. Important este ca intentia ratiunii sa se adreseze sufletului. Secretul consta in aceea ca putine sunt persoanele carora le vine in gand sa incerce sa faca aceasta. Dar cine a incercat, acela incepe sa descopere noul si sa creeze opere de arta.

   Singura chestiune care impiedica unirea dintre suflet si ratiune este importanta, atat interioara cat si exterioara. Importanta inchide principiul creator in "cutia" stereotipurilor unanim acceptate. Iata ce scrieti dumneavoastra despre problemele cititorilor: "Este imposibil sa lucrezi productiv daca nu lasi sa treaca prin tine grijile altora".

   Este un cliseu corect, nu-i asa? Se mai poate adauga ca daca nu lasi sa treaca prin propria ta fiinta problema individului n-ai, in general, cum sa-l ajuti cu ceva. Si aceasta suna corect. Dar de fapt este un stereotip fals, formulat de penduli.

   Puteti sa rezolvati problemele oamenilor nu datorita faptului ca le treceti prin propria fiinta, ci dimpotriva. Mai...
  ... acestuia. Aproape ca nu va mai ramane energie libera si de aici vine acea intepenire.

   Daca potentialul fricii este destul de mare, ea este greu de tinut sub control si atunci fortele de egalizare fac ce vor cu dumneavoastra. Cu alte cuvinte, apare panica si atrageti fortele de stingere a potentialului, adica - pieirea dumneavoastra.

   Daca in mod constient coborati stacheta importantei, atunci frica dispare. Dar marea problema este ca nu reusesti ca in mod constient sa nu dai importanta. De aceea, singura modalitate eficienta este asigurarea - calea ocolita, in fiecare caz concret in parte, ea poate fi diferita.

   Daca nu ai cum sa te asiguri, atunci tot ceea ce se poate face este sa nu te lupti cu panica. Dar cum? Sa incepi sa te autoconvingi ca nu trebuie sa te temi - este inutil. Autoamagindu-te, nu faci nimic. Orice forma de lupta cu frica nu face altceva decat sa va ia din energie si sa adanceasca potentialul excedentar. Daca nu se poate fara teama, atunci temeti-va! Actionati asa cum puteti, numai nu va luptati cu frica.

   De exemplu, aveti emotii cand trebuie sa luati cuvantul - sa va fie de bine! Emotionati-va cat poftiti si cum va place. Lasati-va in voia acestui minunat simtamant. Permiteti-va sa va manifestati chiar exagerat. Daca va veti permite acest lucru, imediat dupa aceea toate emotiile vor disparea. Se intampla asa pentru ca cea mai mare parte din energie se consuma in lupta cu emotiile.

   Alarmarea si nelinistea sunt manifestari mai slabe ale fricii. Aici importanta este generata de faptul ca nu stii la ce sa te astepti. In acest caz exista posibilitatea ca in mod constient sa cobori stacheta importantei. Daca va alarmeaza ceva, explicati-va ca un asemenea comportament este extrem de pagubos. Temerile si asteptarile cele mai rele, de regula, se adeveresc.

   Una din modalitatile de a inlatura nelinistea este actiunea - n-are importanta ce fel de actiune. Potentialele alarmarii si nelinistii se risipesc prin actiune. Daca stati si doar va nelinistiti, nelinistea va dura pana cand veti incepe sa faceti ceva. Tipul de activitate poate sa nu aiba nicio legatura cu obiectul nelinistii. Este suficient sa va ocupati de ceva si veti simti imediat ca nelinistea s-a dus.

   Un bun punct de sprijin pentru coborarea stachetei importantei il poate constitui principiul coordonarii intentiei: totul merge cum trebuie. Permiteti-va sa nu stiti cum trebuie sa se desfasoare evenimentele. Slabiti controlul asupra scenariului si lasati-i situatiei posibilitatea de a se rezolva benefic.

   Circumstantele vor incepe sa se aranjeze de la sine benefic daca dumneavoastra va veti deplasa pe curs in mod constient, si nu veti da din maini ca sa inaintati. Principiul coordonarii intentiei functioneaza, puteti fi sigur. Lumea nu intentioneaza sa faca neplaceri nimanui. Nu pentru ca ar exista forte care, chipurile, au grija de dumneavoastra. Ci pentru ca astfel se pierde mai putina energie.

   Natura nu pierde energie in gol. Nu este avantajos pentru ea sa consume energie pentru dumneavoastra. Neplacerile sunt intotdeauna legate de consumuri excedentare de energie. Bunastarea, dimpotriva, este normala si necesita consumuri minime de energie. Ratiunea umana, neavand cunostinta de caile minimei rezistente, lupta impotriva cursului variantelor si se aglomereaza singura cu tot soiul de piedici si probleme. Dar de unde sa le tot iei? Legea conservarii energiei nu a desfiintat-o inca nimeni.

Nr. de pagini: 240
Anul aparitiei: 2011

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0589 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.