Hrana vie aperitive si dulciuri pentru toate varstele
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Elena Niţă Ibrian
Editura: MIRACOL
Anul publicării: 2010
DESCRIERE
577 de retete pentru PASTE, SALATE PENTRU TOATE ANOTIMPURILE, TORTURI APERITIV, PERISOARE, CHIFTELE, CROCHETE, SARMALE, RULADE HRANA VIE APERITIVE SI DULCIURI PENTRU TOATE VARSTELE
La indemnul mai multor cititori ai cartilor mele (legate de hrana vie) sa scriu retetele de alimentatie naturala dupa produsele care sunt la indemana tuturor, am zis ca este bine si asa. Dupa o experienta de aproape 50 de ani in care am experimentat peste 6000 de astfel de retete si m-am vindecat de o boala foarte grea si apoi am ajutat si pe cei apropiati mie sa se vindece de diferite maladii care de care mai complicate, la sugestia acestora, m-am apucat sa scriu despre hrana vie compusa din aperitive si dulciuri pe sezoane, care sper sa aiba succes la public, ca si cele pe care le-am scris pana acum. Pun suflet din sufletul meu in aceste carti deoarece doresc din inima sa-i conving pe toti cei ce citesc aceste randuri ca hrana vie ajuta organismul sa fie ferit de boli; in cazul in care ceva din noi s-a imbolnavit, consumand aceasta alimentatie naturala, se poate vindeca complet dupa un tratament ce variaza intre 6 luni si 1 an si 8 luni. Astfel, se pot vindeca chiar si cele mai grave boli, printre care putem numi cancerul, boala asupra vindecarii careia vom pune un accent deosebit in aceasta lucrare.
Nu va veti putea schimba viata, recastigandu-va sanatatea, decat sadindu-va in constiinta dorinta de a va ajuta singuri.
Din nefericire, oamenii nu trec de buna voie la regimul de viata natural, la alimentatia pregatita fara foc, decat daca incep sa-si dea seama ca alta cale nu mai exista.
Acum intervin minunea, fantasticul, incredibilul, vindecarea spectaculoasa - la drept vorbind - AUTOVINDECAREA. Propriul sistem de apararea - imunitatea - este repus in stare de alerta, de lupta, de corectare, apoi de intretinere a unui mare bun castigat - SANATATEA. Se stie ca adevarurile mari sunt simple. Acesta este unul dintre ele.
In corpul fiecaruia dintre noi exista si celule atipice, canceroase. Este cunoscut faptul ca ele se hranesc, traiesc si se 1nmultesc rapid datorita hranei preparate cu ajutorul focului, deoarece aceasta este complet lipsita de enzime. Se cunoaste, de altfel, ca enzimele sunt Insasi viata noastra, dar ele se gasesc numai in hrana vie (netratata termic). Si orice om bolnav are lipsa de enzime. Cand postiti sau cand apelati la hrana vie, celulele canceroase se supara foarte tare, rabda de foame, se imputineaza rapid si in cele din urma sfarsesc prin moarte. Daca, de exemplu, dupa o anumita perioada de consumare a hranei vii, ingerati hrana prelucrata termic (moarta), ele se bucura, invie si se inmultesc rapid, imbolnavindu-va mai rau.
Este de-a dreptul incredibil ca, de sute de mii de ani de cand s-a descoperit focul, noi, pamantenii, ducem o lupta acerba cu propria noastra persoana, cu propria noastra sanatate.
Este aproape de necrezut ca tot ceea ce se stie in domeniul gastronomiei de atata timp este impotriva omenirii, este otravitor si ucigator. Fierberea, coacerea, prajirea produselor naturale ne omoara incet, dar sigur. Daca acest fapt ar fi inteles de catre cei in drept, nu ar mai trebui sa existe industria de panificatie, nici cea a laptelui sau a carnii, mai ales, apoi cele ale zaharului alb, a medicamentelor, a produselor alimentare sintetice deoarece toate ne distrug sanatatea. Pare imposibil!?... Cu cat alimentatia este mai sofisticata, mai industrializata, mai trecuta prin para focului, cu atat nivelul intoxicatiei zilnice este mai puternic.
De multe mii de ani, filosofiile hindusa, chineza si greaca, prin invatati de talia lui Hipocrate, Aristotel, Pitagora, la greci, atentioneaza prin tot felul de mijloace ca, pentru a trai sanatosi, trebuie sa ne hranim cu alimente netratate termic. Acestea sunt alimente si medicamente in acelasi timp.
Straduiti-va sa adoptati o alimentatie naturala, fara adaos de preparate sintetice, in care sa predomine cruditatile proaspete.
Evitati ori de cate ori puteti mancarurile ce contin ingredienti chimici, ca de altfel si bauturile alcoolice din comert, care sunt foarte nocive pentru organism.
Consumati numai hrana vie preparata din legume, fructe si cereale si nu va veti imbolnavi!
Atentie la microunde! Nu folositi sub nici un motiv acest gen de cuptor. Mancarurile pregatite la microunde sufera mari transformari in rau. Printre altele, se face simtita cresterea hematocritului, a leucocitelor si a colesterolului, in paralel cu diminuarea rapida a limfocitelor, fapt ce constituie suficiente semnale de alarma.
Consecintele, masurabile la om, induse de alimentele tratate cu microunde prezinta, comparativ cu cele care nu au suferit acest tratament, modificari la nivel celular, ce indica stadiul initial al unui proces patologic, preludiul cancerogenezei...
Anul aparitiei: 2010
Format: 13x20
Nr. pagini: 155
La indemnul mai multor cititori ai cartilor mele (legate de hrana vie) sa scriu retetele de alimentatie naturala dupa produsele care sunt la indemana tuturor, am zis ca este bine si asa. Dupa o experienta de aproape 50 de ani in care am experimentat peste 6000 de astfel de retete si m-am vindecat de o boala foarte grea si apoi am ajutat si pe cei apropiati mie sa se vindece de diferite maladii care de care mai complicate, la sugestia acestora, m-am apucat sa scriu despre hrana vie compusa din aperitive si dulciuri pe sezoane, care sper sa aiba succes la public, ca si cele pe care le-am scris pana acum. Pun suflet din sufletul meu in aceste carti deoarece doresc din inima sa-i conving pe toti cei ce citesc aceste randuri ca hrana vie ajuta organismul sa fie ferit de boli; in cazul in care ceva din noi s-a imbolnavit, consumand aceasta alimentatie naturala, se poate vindeca complet dupa un tratament ce variaza intre 6 luni si 1 an si 8 luni. Astfel, se pot vindeca chiar si cele mai grave boli, printre care putem numi cancerul, boala asupra vindecarii careia vom pune un accent deosebit in aceasta lucrare.
Nu va veti putea schimba viata, recastigandu-va sanatatea, decat sadindu-va in constiinta dorinta de a va ajuta singuri.
Din nefericire, oamenii nu trec de buna voie la regimul de viata natural, la alimentatia pregatita fara foc, decat daca incep sa-si dea seama ca alta cale nu mai exista.
Acum intervin minunea, fantasticul, incredibilul, vindecarea spectaculoasa - la drept vorbind - AUTOVINDECAREA. Propriul sistem de apararea - imunitatea - este repus in stare de alerta, de lupta, de corectare, apoi de intretinere a unui mare bun castigat - SANATATEA. Se stie ca adevarurile mari sunt simple. Acesta este unul dintre ele.
In corpul fiecaruia dintre noi exista si celule atipice, canceroase. Este cunoscut faptul ca ele se hranesc, traiesc si se 1nmultesc rapid datorita hranei preparate cu ajutorul focului, deoarece aceasta este complet lipsita de enzime. Se cunoaste, de altfel, ca enzimele sunt Insasi viata noastra, dar ele se gasesc numai in hrana vie (netratata termic). Si orice om bolnav are lipsa de enzime. Cand postiti sau cand apelati la hrana vie, celulele canceroase se supara foarte tare, rabda de foame, se imputineaza rapid si in cele din urma sfarsesc prin moarte. Daca, de exemplu, dupa o anumita perioada de consumare a hranei vii, ingerati hrana prelucrata termic (moarta), ele se bucura, invie si se inmultesc rapid, imbolnavindu-va mai rau.
Este de-a dreptul incredibil ca, de sute de mii de ani de cand s-a descoperit focul, noi, pamantenii, ducem o lupta acerba cu propria noastra persoana, cu propria noastra sanatate.
Este aproape de necrezut ca tot ceea ce se stie in domeniul gastronomiei de atata timp este impotriva omenirii, este otravitor si ucigator. Fierberea, coacerea, prajirea produselor naturale ne omoara incet, dar sigur. Daca acest fapt ar fi inteles de catre cei in drept, nu ar mai trebui sa existe industria de panificatie, nici cea a laptelui sau a carnii, mai ales, apoi cele ale zaharului alb, a medicamentelor, a produselor alimentare sintetice deoarece toate ne distrug sanatatea. Pare imposibil!?... Cu cat alimentatia este mai sofisticata, mai industrializata, mai trecuta prin para focului, cu atat nivelul intoxicatiei zilnice este mai puternic.
De multe mii de ani, filosofiile hindusa, chineza si greaca, prin invatati de talia lui Hipocrate, Aristotel, Pitagora, la greci, atentioneaza prin tot felul de mijloace ca, pentru a trai sanatosi, trebuie sa ne hranim cu alimente netratate termic. Acestea sunt alimente si medicamente in acelasi timp.
Straduiti-va sa adoptati o alimentatie naturala, fara adaos de preparate sintetice, in care sa predomine cruditatile proaspete.
Evitati ori de cate ori puteti mancarurile ce contin ingredienti chimici, ca de altfel si bauturile alcoolice din comert, care sunt foarte nocive pentru organism.
Consumati numai hrana vie preparata din legume, fructe si cereale si nu va veti imbolnavi!
Atentie la microunde! Nu folositi sub nici un motiv acest gen de cuptor. Mancarurile pregatite la microunde sufera mari transformari in rau. Printre altele, se face simtita cresterea hematocritului, a leucocitelor si a colesterolului, in paralel cu diminuarea rapida a limfocitelor, fapt ce constituie suficiente semnale de alarma.
Consecintele, masurabile la om, induse de alimentele tratate cu microunde prezinta, comparativ cu cele care nu au suferit acest tratament, modificari la nivel celular, ce indica stadiul initial al unui proces patologic, preludiul cancerogenezei...
Anul aparitiei: 2010
Format: 13x20
Nr. pagini: 155
OPINIA CITITORILOR