Hotariri ale Curtii Europene a Drepturilor Omului. Culegere selectiva (vol. II)

PRP: 13,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 11,18 lei
Diferență: 1,82 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-683-644-4
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 360

DESCRIERE

Cuprins: Dalban versus Romania - Brumarescu versus Romania - Ignaccolo-Zenide versus Romania - Rotaru versus Romania - Constantinescu versus Romania - C.C.M.C. versus Romania - Chagal versus Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - Akdivar si altii versus Turcia - Saunders versus Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - Hornsby versus Grecia - Bowman versus Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - Kaya versus Turcia - Partidul Socialist si altii versus Turcia - McGinley versus Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - Loizidou versus Turcia - Lauko versus Slovacia - Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale, modificata prin Protocolul nr. 11 (Legea nr. 79/1995) - Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale, amendata prin Protocoalele nr. 3, 5 si 8 si completata prin Protocolul nr. 2 (Legea nr. 30/1994) - Legea nr. 33 din 25 februarie 1999 privind ratificarea Acordului european privind persoanele participante la proceduri in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului, adoptat la Strasbourg la 5 martie 1996

Descriere:
Editie ingrijita de Monica Macovei si Lucian Mihai. Aparitia celui de-al II-lea volum de "Hotariri ale Curtii Europene a Drepturilor Omului" imbogateste aceasta culegere selectiva cu hotariri pronuntate in perioada 1987-1988, la care se adauga hotaririle pronuntate impotriva Romaniei in anii 1999 si 2000. In plus, sint indicate domeniile de drept substantial si procedural ce trebuie revizuite in realizarea reformei justitiei romane. Au fost alese acele hotariri care, prin argumentatie si decizie, au formulat principii de drept si au constituit puncte de referinta in insasi evolutia jurisprudentei europene, precum si cele care au explicat si interpretat textul Conventiei Europene pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor Fundamentale.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0815 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.