Gheorghe Mencinicopschi si Noua ordine alimentara, Volumul I si II
PRP: 91,80 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 78,03 lei
Diferență: 13,77 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Gheorghe Mencinicopschi
Editura: COREUS
Anul publicării: 2010
DESCRIERE
Prof. dr Gheorghe Mencinicopschi ne prezinta doua carti de exceptie:
Noua ordine alimentara. Si noi ce mancam? (Volumul I) si NOI CE MAI MANCAM CA SA SLABIM? Mencinicopschi - Volumul II care ne introduc in lumea produselor alimentare nesanatoase, directorul Institutului de Cercetari Alimentare din Bucuresti (ICA) ne-a explicat cum se fura la E-uri, ce sunt alimentele culturale si neuromarketingul, dar si-a bagat putin nasul si unde ne fierbe oala cu ciorba.
Prezentarea Volumul I - Noua ordine alimentara. Si noi ce mancam? (Volumul I).
Iata o carte revolutionara pe care o asteptam cu totii!
„Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam?” este o carte care ne invata cum putem gati sanatos si cum putem diferentia alimentele sanatoase de cele nocive, de care trebuie sa ne ferim.
Este o carte unica! Si spunem asta pentru ca autorul, prof. Univ dr. Gh. Mencinicopschi este doctor in biologie-biochimie, specialist in nutritie umana, biologie moleculara, inginerie genetica si, nu in ultimul rand, in alimentatie si industrie alimentara.
Mai bine zis, domnul profesor stie! Este cel care nu poate fi pacalit, cel care trage un semnal de alarma asupra faptului ca mancam fara sa ne hranim si ca din cauza a ceea ce mancam si ce nu suntem prea bolnavi, de la varste prea tinere!
Da, statisticile spun clar: noi, romanii, suntem un popor suferind!
In rapoartele despre starea de sanatate a populatiei se arata ca adolescentii sunt obezi si bolnavi, ca sindromul metabolic se declanseaza de la 20 de ani, ca poti face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30-40 de ani, ca suferim de toate bolile (diabet, colesterol marit, osteoartrite, boli hepato-renale, etc.), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face fata, cancerul este de toate felurile, este peste tot, ca raceala iarna!
Parinti, cum va explicati ca aveti copii mai bolnavi decat voi!
A sosit timpul sa luam masuri! Iar ceea ce trebuie facut vom invata din aceasta carte. A manca nu e ceva simplu! Este un act responsabil care ar trebui invatat si predat la scoala! Ia gandeste-te... ce ai mancat zilele astea? Chiar stii? Esti sigur ca stii de unde provin alimentele de pe masa ta?
De asemenea, autorul darama un mit: nu trebuie sa fim bogati ca sa mancam sanatos! Lipsa banilor nu justifica faptul ca mancam toate alimentele gunoi! Ba mai mult, atrage atentia asupra sofisticariei gastronomice– o arta, nu o stiinta, cu aspect si gust incantatoare, insa indigesta si imbolnavitoare!
In plus cartea aduce in prim plan adevaruri incomode despre minciuna din alimente, fraudarea si falsificarea alimentelor, despre alimentele ecologice si„traditionale”.
Bonus: Impreuna cu cartea primiti lista de luat la cumparaturi cu E-urile periculoase!
Iar tu, cititorule, acum stii... ce vei face mai departe tine doar de tine!
Nr. pagini: 271
Anul aparitiei: 2010
Autor: Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi
Prezentarea Volumul II - Totul despre:
Slow Food, Alcool, Grasimi, Vitamine, Minerale, Imbatranire, Longevitate
Noua ordine alimentara. Si noi ce mancam? (Volumul I) si NOI CE MAI MANCAM CA SA SLABIM? Mencinicopschi - Volumul II care ne introduc in lumea produselor alimentare nesanatoase, directorul Institutului de Cercetari Alimentare din Bucuresti (ICA) ne-a explicat cum se fura la E-uri, ce sunt alimentele culturale si neuromarketingul, dar si-a bagat putin nasul si unde ne fierbe oala cu ciorba.
Prezentarea Volumul I - Noua ordine alimentara. Si noi ce mancam? (Volumul I).
Iata o carte revolutionara pe care o asteptam cu totii!
„Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam?” este o carte care ne invata cum putem gati sanatos si cum putem diferentia alimentele sanatoase de cele nocive, de care trebuie sa ne ferim.
Este o carte unica! Si spunem asta pentru ca autorul, prof. Univ dr. Gh. Mencinicopschi este doctor in biologie-biochimie, specialist in nutritie umana, biologie moleculara, inginerie genetica si, nu in ultimul rand, in alimentatie si industrie alimentara.
Mai bine zis, domnul profesor stie! Este cel care nu poate fi pacalit, cel care trage un semnal de alarma asupra faptului ca mancam fara sa ne hranim si ca din cauza a ceea ce mancam si ce nu suntem prea bolnavi, de la varste prea tinere!
Da, statisticile spun clar: noi, romanii, suntem un popor suferind!
In rapoartele despre starea de sanatate a populatiei se arata ca adolescentii sunt obezi si bolnavi, ca sindromul metabolic se declanseaza de la 20 de ani, ca poti face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30-40 de ani, ca suferim de toate bolile (diabet, colesterol marit, osteoartrite, boli hepato-renale, etc.), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face fata, cancerul este de toate felurile, este peste tot, ca raceala iarna!
Parinti, cum va explicati ca aveti copii mai bolnavi decat voi!
A sosit timpul sa luam masuri! Iar ceea ce trebuie facut vom invata din aceasta carte. A manca nu e ceva simplu! Este un act responsabil care ar trebui invatat si predat la scoala! Ia gandeste-te... ce ai mancat zilele astea? Chiar stii? Esti sigur ca stii de unde provin alimentele de pe masa ta?
De asemenea, autorul darama un mit: nu trebuie sa fim bogati ca sa mancam sanatos! Lipsa banilor nu justifica faptul ca mancam toate alimentele gunoi! Ba mai mult, atrage atentia asupra sofisticariei gastronomice– o arta, nu o stiinta, cu aspect si gust incantatoare, insa indigesta si imbolnavitoare!
In plus cartea aduce in prim plan adevaruri incomode despre minciuna din alimente, fraudarea si falsificarea alimentelor, despre alimentele ecologice si„traditionale”.
Bonus: Impreuna cu cartea primiti lista de luat la cumparaturi cu E-urile periculoase!
Iar tu, cititorule, acum stii... ce vei face mai departe tine doar de tine!
Nr. pagini: 271
Anul aparitiei: 2010
Autor: Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi
Prezentarea Volumul II - Totul despre:
Slow Food, Alcool, Grasimi, Vitamine, Minerale, Imbatranire, Longevitate
OPINIA CITITORILOR