Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium - Animale. Iepure, caprior, mistret, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 200 de retete

Preț: 11,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Cartea autorului Florentina Pavel „Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium Animale. Iepure, caprior, mistret, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 200 de retete" de la editura ALEX and ALEX

De ce "carne premium"?

- Provine de la animale crescute in locuri largi, gospodarii, tarcuri, vanat.
- Hranite cu cereale si nutreturi specifice semisalbaticiei.
- Carne rosie, frageda, gustoasa.
- Saraca in calorii, colesterol, grasimi.
- Continut crescut de fier si proteine.
- Recomandat si persoanelor cu hipertensiune, diabet, anemie, diete, etc.


Anu aparitiei: 2017
Nr. de pagini: 96

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0614 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.