Capitanul Apostolescu si colierul

PRP: 24,99 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,24 lei
Diferență: 3,75 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Un orasel de provincie este terorizat de o banda de hoti. Capitanul Apostolescu este detasat la fata locului pentru a-i prinde pe raufacatori. Din primele cercetari rezulta ca infractorii actioneaza „la pont“, stiind destul de clar ce anume cauta in fi ecare casa. Totusi, in cateva randuri, sunt neatenti si lasa in urma tot felul de obiecte de care anchetatorul se va folosi pentru a construi cateva piste. La un moment dat, insa, jafurile capata un caracter violent, unul incheindu-se chiar cu uciderea victimei. Unul dintre talhari este prins printr-un concurs fericit de imprejurari, iar investigatorii obtin mai multe informatii care-i ajuta sa dea de urma celorlalti membri ai bandei. Afl a cum va proceda capitanul Apostolescu pentru a-i prinde pe hoti si ce se intampla cu acestia in inchisoare! Cu siguranta, fi nalul te va soca.


Horia Tecuceanu s-a nascut la Iasi, pe 30 mai 1929. Dupa liceu, a lucrat ca lacatus si,intre 1950 si 1951, a urmat cursurile unei scoli militare de aviatie. O perioada a fost si economist. A debutat in 1969 cu romanul Capitanul Apostolescu ancheteaza, care a avut un mare succes de public, fi ind bine receptat si de critica literara. A continuat sa scrie romane politiste, dezvoltandu-si si rafi nandu-si personajul de-a lungul a peste cincisprezece volume. A murit pe 2 noiembrie 1997, la Bucuresti. Cartile lui Horia Tecuceanu sunt si valoroase documente de epoca. Volumele sale documenteaza literar diferite aspecte ale perioadei comuniste – uneori spunand adevarul, alteori falsifi cand lucrurile (cel mai probabil la presiunile cenzurii), oferindu-ne o imagine destul de cuprinzatoare a unei epoci care, incet-incet, se estompeaza in memoria noastra. De aceea, Editura Publisol a ales sa publice aceste carti fara sa elimine nimic din ele si fara sa le adapteze, considerand ca astfel s-ar pierde elementul documentar al textelor.
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0521 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.