Bucatarul se dezbraca... de secrete– 3. Alte retete cu peste. Carne de porc, vita, pasare si vanat. Legume

PRP: 8,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 6,00 lei
Diferență: 2,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Jamie Oliver, cel mai popular bucatar din Marea Britanie, si-a castigat statutul de vedeta datorita cartilor publicate si emisiunii de televiziune
The Naked Chef— Bucatarul se dezbraca... de secrete. De-a lungul timpului, a scris pentru British GQ, Times Magazine, Marie Claire si News of the World.
In prezent, are propria revista culinara, numita Jamie Magazine.
Jamie a surprins prin inventivitate si, totodata, prin simplitatea retetelor. Modul sau neconventional de a gati, faptul ca nu folosea un limbaj incarcat de
termeni gastronomici si talentul de povestitor au atras un public larg si au starnit curiozitatea. Astfel, Jamie Oliver a revolutionat felul in care britanicii
priveau mancarea si gatitul si a ajuns sa fie cunoscut pretutindeni sub numele emisiunii care l-a consacrat, in care propunea retete savuroase si usor de preparat.


Anul aparitiei: 2009
Format: 19, 5× 24
Nr. pagini: 64
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0837 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.