Bucataria Angelica. Retete sanatoase pentru fiinte divine de Cherie Soria
PRP: 50,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,08 lei
Diferență: 16,92 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor: Cherie Soria
Editura: PRONIA INTERNATIONAL
Anul publicării: 2014
DESCRIERE
Bucataria Angelica este un ghid de inspiratie divina pentru prepararea unor alimente delicioase si hranitoare, unic in felul sau, si care foloseste doar resurse din regatul vegetal. De la aperitive la deserturi, de la obtinerea germenilor necesari pentru prepararea unor branzeturi de casa din nuci si seminte, aceasta carte de retete de inspiratie divina va aduce o abundenta de alimente ispititoare si tentante. Cartea contine o mare varietate de retete gatite sau ne-gatite (preparate fara foc), cu continut redus in grasimi si cu combinatii de condimente internationale, cu mancaruri ce trezesc curiozitatea, avand chiar si o sectiune cu detalii practice de tip"cum sa", referitoare la gradinaritul de bucatarie. Veti afla ca Bucataria Angelica este totodata o carte de bucate ilurninatoare, cu o grafica originala si rugaciuni de comuniune angelica, care va incurajeaza sa onorati sacralitatea hranei prin aducerea iubirii si atentiei in actul prepararii hranei.
Hrana, la fel ca toata materia, este energie vibrationala. Cand o consumam, vibratia hranei se transfera in noi ca forta vitala a vietii. De aceea, cu cat hrana este mai proaspata si mai vie, cu atat primim mai multa forta a vietii. Majoritatea dintre noi nu putem vedea cu ochiul liber aceasta forta a vietii, dar ea poate fi masurata prin tehnica fotografierii Kirlian. Aceasta forma remarcabila de electro-fotografie capteaza campul energetic din jurul lucrurilor vii, iar studii dublu-orb au dovedit ca prin constientizarea acestei forte a vietii se intareste si amplifica si mai mult aceasta energie subtila. Cand voluntarii din experimentele stiintifice si-au directionat energia lor vindecatoare in apa si apoi aceasta apa a fost pusa la plante, acele plante au raspuns crescand mai repede si mai mari, devenind totodata mai rezistente la boala! Putem face acelasi lucru cu alimentele noastre prin directionarea energiei iubirii in ele in timp ce pregatim mancarurile.
Noi rareori ne gandim sa onoram alimentele pe care le gatim sau sa fim recunoscatori fata de energia nutritiva pe care ne-o ofera. Ne dorim alimente care sa aiba un gust bun si care sa nu ne ia mult timp pentru a le prepara sau manca. De aceea suntem avertizati ca ceea ce introducem in corpurile noastre are o influenta directa asupra sanatatii noastre si ca putem avea mai multe beneficii mancand mai multe alimente proaspete pe baza de vegetale. Prin urmare, ceea ce ne trebuie cu adevarat sunt mancaruri usor de digerat, care mentin sanatatea, simple si delicioase, care sunt preparate cu iubire si grija - nu numai pentru ca ele vor fi servite celor pe care ii iubim (inclusiv noua), ci si din respect si recunostinta pentru hrana insasi.
Mi-a placut intotdeauna sa prepar alimente, dar numai de curand am inceput in mod constient sa ma conecruez la natura si Divinitate in timp ce ma aflu in bucatarie.
Nr. de pagini: 230
Anul aparitiei: 2014
Hrana, la fel ca toata materia, este energie vibrationala. Cand o consumam, vibratia hranei se transfera in noi ca forta vitala a vietii. De aceea, cu cat hrana este mai proaspata si mai vie, cu atat primim mai multa forta a vietii. Majoritatea dintre noi nu putem vedea cu ochiul liber aceasta forta a vietii, dar ea poate fi masurata prin tehnica fotografierii Kirlian. Aceasta forma remarcabila de electro-fotografie capteaza campul energetic din jurul lucrurilor vii, iar studii dublu-orb au dovedit ca prin constientizarea acestei forte a vietii se intareste si amplifica si mai mult aceasta energie subtila. Cand voluntarii din experimentele stiintifice si-au directionat energia lor vindecatoare in apa si apoi aceasta apa a fost pusa la plante, acele plante au raspuns crescand mai repede si mai mari, devenind totodata mai rezistente la boala! Putem face acelasi lucru cu alimentele noastre prin directionarea energiei iubirii in ele in timp ce pregatim mancarurile.
Noi rareori ne gandim sa onoram alimentele pe care le gatim sau sa fim recunoscatori fata de energia nutritiva pe care ne-o ofera. Ne dorim alimente care sa aiba un gust bun si care sa nu ne ia mult timp pentru a le prepara sau manca. De aceea suntem avertizati ca ceea ce introducem in corpurile noastre are o influenta directa asupra sanatatii noastre si ca putem avea mai multe beneficii mancand mai multe alimente proaspete pe baza de vegetale. Prin urmare, ceea ce ne trebuie cu adevarat sunt mancaruri usor de digerat, care mentin sanatatea, simple si delicioase, care sunt preparate cu iubire si grija - nu numai pentru ca ele vor fi servite celor pe care ii iubim (inclusiv noua), ci si din respect si recunostinta pentru hrana insasi.
Mi-a placut intotdeauna sa prepar alimente, dar numai de curand am inceput in mod constient sa ma conecruez la natura si Divinitate in timp ce ma aflu in bucatarie.
Nr. de pagini: 230
Anul aparitiei: 2014
OPINIA CITITORILOR