Bernard Werber, Furnicile. Revolutia furnicilor
PRP: 48,07 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,05 lei
Diferență: 12,02 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Bernard Werber
Editura: NEMIRA
Anul publicării: 2015
DESCRIERE
„O trilogie irezistibila. Lumea furnicilor ascunde enigme provocatoare si inspira o fictiune de neuitat.“
SF Site
Pentru ce sa ne invidieze furnicile? Pentru umor, dragoste si arta. Pentru ce sa le invidiem noi pe ele? Pentru armonia cu natura, absenta fricii si comunicarea absoluta. Oare dupa milenii de ignoranta cele doua civilizatii, cele mai evoluate de pe planeta, se vor intalni si se vor intelege? Julie Pison, studenta rebela, cercetatoare a furnicilor, incearca o revolutie.
Furnicile, prima parte a celebrei serii scrise de Bernard Werber, a pus in prim-plan contactul. Ziua furnicilor a fost romanul confruntarii. Revolutia furnicilor este cartea intelegerii.
Roman de aventura si carte initiatica, ultimul volum din trilogia FURNICILE patrunde intr-un viitor care poate nu este tocmai SF...
„Cand am scris Revolutia furnicilor, ideea era sa realizez un manual pentru o revolutie viitoare. O revolutie care nu duce la varsare de sange, ci foloseste internetul. Pentru ca ideile sa fie judecate dupa valoarea lor, nu dupa apartenenta sau statutul celui care le emite. Furnicile au un sistem in care ideile circula in mod fluid. Internetul, la fel. Prin urmare, m-am gandit ca, daca revolutia comunista inseamna, Revolutia furnicilor inseamna.“
Bernard Werber
„Furnicile, ca insecte, sunt cea mai pasionanta forma de viata de pe Pamant. Cea mai pasionanta prin raportare la problemele noastre citadine. Un musuroi este una dintre cele mai interesante forme de oras. Chiar cred ca ele reprezinta o invatatura pentru noi si un mijloc de a gasi noi cai de dezvoltare a omenirii. Spun asta cu toata sinceritatea.“
Bernard Werber
„Cred ca in orice societate exista indivizi care nu fac nimic. Si nu sunt neaparat cei care se distreaza sau care castiga cel mai mult. Nu poate exista un sistem in care toti sa fie activi, pentru ca ar sfarsi prin a se incurca unii pe altii. Deci societatea furnicilor este o societatea precum a oamenilor, cu lenesi care se lasa purtati de ceilalti.“
Bernard Werber
Traducere: Nicolae Constantinescu
Nr. de pagini: 616
Anul aparitiei: 2015
OPINIA CITITORILOR