Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere

Preț: 93,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere - Stavrositu, Stere.               Sinteza lucrarii:



   PARTEA I: Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale
   PARTEA II: Organizarea si derularea serviciilor in restaurante
   PARTEA III: Oferta sortimentelor de bauturi in alimentatie
   PARTEA IV: Arta culinara (gastronomia), si managementul de productie in alimentatie
   PARTEA V: Grupele de preparare in succesiunea gastronomiei, retete si tehnologii culinare (gastrotehnica)
   PARTEA VI: Serviciile hoteliere

   Contine planse color (FOTO)
  
   Autor: Stere Stavrositu
   Profesor Gr.I - ALIMENTATIE PUBLICA
   Inginer diplomat - INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE
   Autor a 12 lucrari si un film (220 min) - ALIMENTATIE PUBLICA CONSTANTA

   Coperti carttonate
   Nr.pagini: 736

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0559 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.