Alimentatia bolnavilor de diabet. Meniuri, retete, suplimente naturiste
PRP: 34,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 27,88 lei
Diferență: 6,12 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Dan Chiriac
Editura: NATIONAL
Anul publicării: 2008
Categoria: Tratamente naturiste
Alertă stoc
DESCRIERE
Desi boala veche, diabetul a devenit vedeta si in modernitate. Ca dovada, in Romania anului 2005 erau inregistrati aproximativ 600. 000 de diabetici, estimandu-se ca numarul celor nediagnosticati sau in stare latenta depaseste un milion.
Paradoxal deci, dezvoltarea civilizatiei nu a redus, ci a multiplicat cauzele care duc la aparitia acestei maladii. Fara a avea pretentia de a fi exhaustiva, cartea de fata are in vedere dezbaterea pe intelesul tuturor a celor mai importante aspecte ce trebuie precizate in cazul alimentatiei bolnavilor de diabet. Ea pune la dispozitia cititorilor o prezentare generala a tuturor produselor alimentare care influenteaza in mod pozitiv sau negativ boala diabetica, precum si meniuri zilnice, retete aferente acestora, ceaiuri si suplimente nutritive dispuse la ntervale orare clar precizate si obtinute prin tehnologii de preparare analizate si argumentate detaliat. Pe de alta parte, sunt explicate principiile care au stat la baza intocmirii meniurilor propuse bolnavilor de diabet, astfel incat acestea sa aiba un rol pozitiv in ameliorarea starii de sanatate.
Cei care pregatesc meniurile propuse bolnavilor de diabet vor intelege, parcurgand aceasta lucrare, importanta prepararii hranei conform anumitor tehnologii, de ce este important sa optam pentru acestea si de ce trebuie folosite sau evitate anumite categorii de alimente, in acest fel, cei care se ocupa de prepararea hranei bolnavilor pot deveni un factor activ in obtinerea unei stari de sanatate favorabile.
Este de spus ca aceasta lucrare se adreseaza unui public foarte larg, cointeresand largi categorii de oameni.
Autorii lucrarii recomanda tuturor persoanelor insusirea acestor principii de alimentatie corecta, astfel incat sa se poata debarasa de preparatele moderne de tip industrial, care dauneaza grav sanatatii. Numai asa incidenta diabetului va scadea considerabil.
Alimentatia propusa in aceasta lucrare este imbogatita de administrarea unor suplimente nutritive naturiste, precum si de ceaiuri cu rol benefic in fiecare tip de diabet.
Va oferim deci, prin acesta carte, cheia in lupta cu diabetul, principii nutritioniste de ultima ora, solutii si retete verificate ca arme dintre cele mai eficiente, fara de care niciun tratament terapeutic nu poate avea succes deplin.
Anul aparitiei: 2008
Dimensiuni: 17x24
Nr. pagini: 236
Paradoxal deci, dezvoltarea civilizatiei nu a redus, ci a multiplicat cauzele care duc la aparitia acestei maladii. Fara a avea pretentia de a fi exhaustiva, cartea de fata are in vedere dezbaterea pe intelesul tuturor a celor mai importante aspecte ce trebuie precizate in cazul alimentatiei bolnavilor de diabet. Ea pune la dispozitia cititorilor o prezentare generala a tuturor produselor alimentare care influenteaza in mod pozitiv sau negativ boala diabetica, precum si meniuri zilnice, retete aferente acestora, ceaiuri si suplimente nutritive dispuse la ntervale orare clar precizate si obtinute prin tehnologii de preparare analizate si argumentate detaliat. Pe de alta parte, sunt explicate principiile care au stat la baza intocmirii meniurilor propuse bolnavilor de diabet, astfel incat acestea sa aiba un rol pozitiv in ameliorarea starii de sanatate.
Cei care pregatesc meniurile propuse bolnavilor de diabet vor intelege, parcurgand aceasta lucrare, importanta prepararii hranei conform anumitor tehnologii, de ce este important sa optam pentru acestea si de ce trebuie folosite sau evitate anumite categorii de alimente, in acest fel, cei care se ocupa de prepararea hranei bolnavilor pot deveni un factor activ in obtinerea unei stari de sanatate favorabile.
Este de spus ca aceasta lucrare se adreseaza unui public foarte larg, cointeresand largi categorii de oameni.
Autorii lucrarii recomanda tuturor persoanelor insusirea acestor principii de alimentatie corecta, astfel incat sa se poata debarasa de preparatele moderne de tip industrial, care dauneaza grav sanatatii. Numai asa incidenta diabetului va scadea considerabil.
Alimentatia propusa in aceasta lucrare este imbogatita de administrarea unor suplimente nutritive naturiste, precum si de ceaiuri cu rol benefic in fiecare tip de diabet.
Va oferim deci, prin acesta carte, cheia in lupta cu diabetul, principii nutritioniste de ultima ora, solutii si retete verificate ca arme dintre cele mai eficiente, fara de care niciun tratament terapeutic nu poate avea succes deplin.
Anul aparitiei: 2008
Dimensiuni: 17x24
Nr. pagini: 236
OPINIA CITITORILOR