Afumaturi. Carne, mezeluri, peste (Egon Binder)

PRP: 10,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 8,20 lei
Diferență: 1,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 125

DESCRIERE

Afumaturi. Carne, mezeluri, peste. Afumarea nu este numai un procedeu stravechi de conservare a carnii si pestelui. Ea adauga produselor din carne sau pestelui o savoare aparte, inconfundabila. Afumarea: la rece, la cald, fierbinte; efectele fumatului asupra afumaturilor. Cuptoare de afumare, camera de fum: afumatori portabile, gratare pentru friptura transformate in afumatori, afumatori improvizate in champing sau la pescuit. Afumatori de mare capacitate, principii de producere a fumatului, evitarea greselilor in procesul afumarii alimentelor. Afumarea carnii si mezelurilor: transarea, curatarea si sararea carnii, importante reguli de saramurare; carne de porc, miel, pasare si vanat; carnati proaspeti, carnati opariti si carnati fierti; cerintele fumului potrivit pentru fiecare. Afumarea pestelui: taiere, curatare, sarare; metode de afumare recomandate fiecarei specii in parte; pastrare. Retete.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0587 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.