400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani ) - Editia a IV-a, revizuita

PRP: 44,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 40,41 lei
Diferență: 4,49 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 312

DESCRIERE

400 de retete culinare pentru copilul tau de Laurentiu CERNAIANU.
 
Cresteti mari si sanatosi!
Un ghid complex si util privind alimentatia copilului


 

Volumul„400 de retete culinare pentru copilul tau de la 0 la 3 ani” se axeaza pe alimentatia sanatoasa si corecta a copiilor de varsta mica si este rezultatul eforturilor multor medici si dieteticieni. Dr. Laurentiu Cernaianu a sintetizat informatiile, prezentandu-le intr-un mod accesibil.

Lucrarea cuprinde:

•    Notiuni de gastronomie deosebit de utile in prevenirea si corectarea greselilor de nutritie, precum monotonia alimentatiei sau folosirea in exces a unor alimente
•    Principiile alcatuirii unor meniuri potrivite pentru copiii de la 0 la 3 ani
•    700 de meniuri zilnice specifice fiecarei grupe de varsta, care asigura o larga varietate in privinta ingredientelor si a modului de preparare
•    Peste 400 de retete de supe, sosuri, budinci, sufleuri, salate, deserturi, preparate din lapte, branza, oua, legume, fructe, fainoase, carne, bauturi nutritive si racoritoare.

Fiecare meniu zilnic si fiecare preparat in parte au calculate valorile calorice.

Nr. de pagini: 312
Anul aparitiei: 2016
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0888 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.