2007 zi de zi, anul porcului de foc

PRP: 24,40 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,96 lei
Diferență: 2,44 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 973-8951-30-5
Editura:
Anul publicării: 2006

DESCRIERE

Prezentare:

După tradiţia chineză, 2007 va fi anul Porcului de Foc. Ce ne aşteaptă? Un an vesel, pe parcursul căruia plăcerile vieţii îşi vor da mâna; un an de prietenie şi dragoste pentru toate semnele zodiacale; un an fast, căci Porcul încurajează reuşita pe toate planurile.
Orientul şi Occidentul propun două concepţii despre lume şi cosmos care se întâlnesc uneori la răscruce; acest lucru s-ar putea produce în 2007, un an aflat sub semnul reconcilierilor şi al înţelegerilor cordiale.
Consultând zi de zi acest ghid, veţi şti cum să vă utilizaţi mai bine creativitatea şi veţi fi în măsură să faceţi alegeri utile şi benefice în viaţă.
Alexandra Beaumont a mai publicat Jocuri divinatorii pentru a vă descoperi destinul şi Este făcut pentru mine? la Editions Quebecor.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0518 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.