10000 vise interpretate. Dictionar practic de la A-Z de interpretare a viselor de Gustavus Hindman Miller

PRP: 39,99 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,19 lei
Diferență: 8,80 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 376
Categoria: Altele

DESCRIERE

Cartea autorului Gustavus Hindman Miller „10000 vise interpretate. Dictionar practic de la A-Z de interpretare a viselor de Gustavus Hindman Miller" de la editura DEXON

Din cele mai vechi timpuri, visele au fost interpretate in diferite feluri, ele fiind legate de evenimente petrecute anterior unui vis, prevestind bucuril sau necazuri ori fiind, pur si simplu, „vise de noapte".

Interpretarea viselor difera de la un individ la altul, in functie de capacitatea de analiza a fiecaruia. Cartea de fata ofera cititorilor trei tipuri de interpretare: conventionala, psihologica si din punct de vedere spiritual.

Visele sunt prezentate in ordine alfabetica; in versiunea romaneasca, s-a procedat la o reasezare alfabetica a termenilor in limba romana, pentru a fi mai usor de gasit de catre cititor.

Nr. de pagini: 376
Anul aparitiei: 2017

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0604 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.