0,001% - Experienta Realitatii

DESCRIERE

Marc Auburn si-a amintit spontan de incarnarile sale trecute si a avut experiente in afara corpului si psi de la o varsta frageda. Astfel si-a inceput calatoria de explorare a cosmosului. Naratiunea sa fascinanta ne deschide catre lumea bogata si palpitanta a experientelor in afara corpului, a lumilor superioare si a locuitorilor lor, a extraterestrilor care traiesc printre noi pe Pamant, a vietilor trecute si a influentelor lor astazi, vederea aurei, telepatia, precognitia, influentarea oamenilor si a evenimentelor si multe alte fenomene supranormale.

Doar 0,001% dintre noi ne-am eliberat de conditionarea sistemelor de credinte inguste oferite de educatia, cultura, mass-media si religiile moderne, pentru a fi capabili sa accesam cunoasterea superioara despre cine suntem in realitate si adevaratul nostru loc in univers.

Esti unul dintre ei sau te vei alatura lor?

0,001% va va inspira sa doriti sa aveti propriile experiente directe ale Realitatii.

Marc Auburn este un autor, instructor si blogger de renume international. El atribuie succesul sau ca om de afaceri abilitatilor psi care s-au dezvoltat inca din copilaria sa. Aceasta carte l-a situat printre primele locuri la nivel mondial ca exponent si facilitator al experientelor constiente in afara corpului. Are in prezent peste 10.000 de iesiri constiente din corp.

‘Calatoriile mele in afara corpului, evaluare pana in prezent.

Iesiri veritabile (excluzandu-le pe cele psi), in constientizare totala.

Numar: peste 10 000. Inceput: de la nastere.

Lume fizica:

Proximitate: distanta de 100 pana la 500 de metri fata de corp, mai ales in primii ani.

Regiunile franceze: toate.

Parti terestre in afara Frantei deasupra carora am survolat si pe care le-am vizitat: India, China, Europa, America de Nord, America de Sud, India, polii, Rusia, Australia, Orientul Mijlociu, Oceanul Atlantic, Oceanul Pacific, Africa. Practic aproape peste tot.

Altitudini: de la aproximativ 5.000 de metri adancime in scoarta terestra pana la aproximativ 300 km in spatiu.

In afara planetei Pamant: SS3 (la varsta de 14 ani), galaxia locala, alte cateva planete ale caror nume nu le cunosc, spatiu intergalactic. Doar cateva calatorii.

Alte dimensiuni:

Tendinta naturala de a ma desprinde de dimensiunea fizica inca din primele momente dupa iesire. Cresterea automata a frecventei.

Cateva calatorii in lumi foarte inferioare.

Unele calatorii in lumi mult superioare, aproape de planul arupa.

Numeroase calatorii in lumi fizice apropiate de a noastra.

Numeroase calatorii in lumi pe care nu le pot plasa sau compara cu nimic, in afara dimensiunii luminii.

Parti temporale: de la – cateva mii de ani (in trecut) pana la + cateva secole in viitor.

Procentul de calatorii despre care pot spune si explica unui public terestru: mai putin de 1%.

Va rog sa nu ma intrebati de ce, nu voi raspunde la aceasta intrebare nici de ce.

Calatoreste singur si vei intelege.

Privind in urma, consider ca Calatoria este DE DEPARTE cel mai sublim mod de a dobandi cunostinte si de a EXPERIMENTA lucruri prodigioase precum Libertatea Absoluta, Bucuria Absoluta. Anumite Calatorii dizolva toate granitele cu Divinul.

Infinitul si eternitatea sunt accesibile, aici si acum. Nu exista intr-adevar alte dificultati decat cele pe care le-ai fabricat, trecator, intr-o lume a visului.

Depinde de fiecare sa vada singur.’

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.